Ett riktigt bra hundtrim

Hej åter igen, alla fina! Jag hoppas att ni alla mår bra? Det gör i varje fall jag efter en härlig helg med fint väder och jag har ju även kunnat ladda upp ordentligt inför denna vecka. I vilket fall som helst så tänkte jag ju att jag i mitt inlägg här idag skulle ta upp någonting som jag har fått in en del frågor kring under helgen och det handlar ju om vilket hundtrim som jag vänder mig till här i Helsingborg, då jag ofta skriver om att jag och min hund ska dit, men aldrig egentligen berättat exakt vart någonstans jag har valt att vända mig just.

Det är precis det som jag därför hade tänkt att jag skulle ta och passa på att göra här idag för att försöka vara till så stor hjälp som bara möjligt för mina härliga läsare och djurvänner. Eftersom att jag nu även vet med mig att det faktiskt är rätt så många av er som också, precis som jag då, befinner er i Helsingborg eller någonstans i dess omnejd så kända jag ju även att det verkligen skulle kunna vara väldigt behjälpligt för er. Det hundtrim som jag då alltså väljer att personligen vända mig till efter att själv ha fått en rekommendation av en nära vän till mig heter inget annat än 4 Tassarnas Trim. Det är just till 4 Tassarnas Trim som jag även då skulle vilja ta och tipsa er alla om och jag hoppas verkligen på att ni kommer att kunna dra nytta av den rekommendationen precis så som jag har gjort. Jag tycker verkligen att 4 Tassarnas Trim är hur duktiga som helst när det kommer till det som de sysslar med och därför tycker jag absolut att ni ska ta och kika vidare på dem och deras tjänster!