Rabbitvibratorn är vibratorn som alla kvinnor bör testa någon gång i livet. De är fina, roliga och stimulerar både klitoris och G-punkts samtidigt. En riktig jackpot bland sexleksakerna.

I grund och botten är en rabbit en dildovibrator eller en G-punktsvibrator som stimulerar dig invänding och träffar din G-punkt. Det som skiljer rabbiten från en vanlig dildo- eller G-punktsvibrator är såklart klitorisstimulatorn. Den kan se ut på lite olika sätt men har oftast två små “öron”. Rabbitvibratorerna har fått sitt namn från klitorisstimulatorn och dess två små “öron” som gör att den liknar en liten kanin.

Alla som är fans av Sex and the City minns det ikoniska avsnittet som sändes i augusti 1998 då Charlotte testar en rabbitvibrator och blir beroende av den. Det går helt överstyr och slutar med att vännerna måste åka dit för att bokstavligt talat slita den ur händerna på henne. Efter det avsnittet så sköt försäljningen av de kaninliknande vibratorerna i höjden och efter det har populariteten bara fortsatt att gå uppåt.

Varianter

Det finns i stora drag två olika slags rabbits att välja mellan. Den klassiska, ofta rosa, rabbiten och de nyare och mer enkelt designade. Den rosa klassikern är den som Charlotte använde i Sex and the City. De finns såklart också i andra färger om du skulle föredra det. Dessa liknar en penis i designen i och med att de ofta har ett slags “ollon” i toppen. De har också ett skaft som är fullt med små pärlor som gör att vibratorn rör sig i cirklar inuti dig när du sätter på den. Det är en helt speciell funktion som ingen vanlig penis i världen kan mäta sig med! De nyare och lite enklare designerna är ofta mer strömlinjeformade. De ser inte ut som en äkta penis då de saknar de detaljer som den rosa klassikern har. Vissa anser att dessa ser lite lyxigare ut än de andra då de ofta har rena och fina linjer och kommer i mer diskreta färger såsom svart, vit och mörklila. Klitorisvibratorn liknar oftast heller inte en kanin. De vibrerar men saknar de cirkelrörelser som de med pärlor i sig kan göra. I slutändan är det upp till tycke och smak vad man vill ha.

Komplettera

Komplettera gärna din rabbit med ett skönt glidmedel som passar både dig och din leksak och ett rengöringsmedel för sexleksaker. Om du har det kan inget gå fel! Om din rabbit är vattentät kan du också köpa lite skumbad och riktigt skämma bort dig själv bland bubblorna.

För mycket av det goda?

Om du tycker att dubbel stimulans blir för mycket så kan du ta bort den ena delen! Välj en klitorisstimulator istället och fokusera på utsidan! De finns i många olika färger och former och med oändligt många funktioner! Du kan få allt från en stor massagestav till en liten minivibrator som du kan stoppa i handväskan och ta med till jobbet. Du kan också få vibrerande trosor eller någonting helt annat.