Något som alla vet är att bilen inte rullar utan soppa i tanken. Här ska allt vara i toppskick och inget ska gå sönder. Ja, även om allt är helt och rent, så kommer du ändå att behöva tanka bilen för att hjulen ska snurra. Det enda sättet att få hjulen att snurra är att vara den som utnyttjar ett erbjudande om free spins utan insättning hos ett spelbolag. Där kommer du inte att behöva tanka på mera innan den första tanken går tom. Hur som helst så gäller detta bilen och vad du måste ha i tanken. Ja, till och med hur mycket du behöver ha i tanken. Vart ska du åka? Jaså, Stockholm blev det. Kanske har du 160 km dit, och då kommer detta kosta dig generellt sätt cirka 15 liter soppa. Ska du sedan tillbaka så är du uppe i 30 liter av denna vara och då körde du inte ens runt i vår vackra storstad.

Att du inte kan snurra hjulen på bilen utan drivmedel är sant. Dock kommer den tjatiga frågan upp med jämna mellanrum. Det handlar ju då om du verkligen är tvungen att använda bensin eller diesel? Svaret står helt klart. Du kan naturligtvis använda el, idag finns det ju miljövänliga elbilar. Nu finns det en nackdel med detta och det kommer att vara laddningsstationer samt att du inte kommer så långt utan att ladda. Är det då verkligen så att tekniken idag kan ha hela världen i mobilen, men du kan fortfarande inte få bilen att gå på vatten i tanken? Inte med dagens bilar, men vem vet. Kanske kunskapen redan finns. En del säger att det redan finns bevis för det, medan andra säger att detta är omöjligt. Hur det är får du aldrig veta.

Därför vet du inte om bilen kan drivas med vatten

Anledningen till att du aldrig får veta om din bil egentligen kunde drivas av vatten, är att det finns för stora och starka ekonomiska krafter som motsätter sig detta. Här tystas den eventuella information som finns inom detta område effektivt. Om den kom fram i ljuset, vad skulle då hända med oljepriset? När oljan tar slut får du veta. En del säger att detta kan ta 50 år, medan andra säger att det hela tiden tillkommer nya källor. Vem vet. Kanske naturen skulle reagera ännu sämre på de eventuella avgaser som vatten skulle avge om detta användes.